تبصره 6:

پیوست:تعریف اعتبارها
اعتبار توانمندی آموزشی: برای شرکت در دوره ها و کارگاههای آموزشی / کارآفرینی و با هدف ارتقای تواناییهای وی در موضوعهای تخصصی و مرتبط با تحصیل اعطا میشود.
اعتبار مهارت افزایی: برای شرکت در دوره ها ی آموزشی زبان های خارجی، برنامه نویسی، مقاله نویسی، ورزشی و سایر مهارت های مرتبط
 اعتبار ارتباطات علمی: شامل کمک هزینه عضویت در انجمنها و پایگاه های علمی،  تسهیلات خرید کتابهای علمی، لوازم و تجهیزات آموزشی
کمک هزینه شرکت در مسابقات علمی: برای شرکت دانشجو در مسابقات علمی مورد تأیید مرکز استعدادهای درخشان که در ابتدای هر دوره مشمولیت توسط گروه اعلام میگردد، و با ارائه گواهی شرکت و نیز اسناد مثبته مالی اعطا میشود.
اعتبار اجرای پایان نامه/رساله: منوط به تصویب طرح پیشنهادی پایاننامه / رساله دانشجو در دانشکده مربوط در دو یا سه قسط اعطا میگردد.
اعتبار مشارکت در فعالیت های نوآوری و فناوری: به منظور تشویق دانشجویان به فعالیت در مراکز رشدو شتابدهنده ها با تأیید اداره نوآوری اعطا میگردد.
 اعتبار پژوهش یاری: شامل کارمزد دستیاری پژوهشی دانشجو زیر نظر یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده مربوط و بر اساس قرارداد پژوهشیاری مورد تأیید مرکز در هر نیم سال تحصیلی اعطا میشود.
 اعتبار شرکت در مجامع علمی معتبر داخلی: به منظور شرکت دانشجو در کنفرانسها (همراه با ارائه مقاله) و  کارگاههای علمی درون کشور و با هدف تسهیل ارتباطات پژوهشی دانشجو اعطا میشود که برای هر دانشجو حداکثر دو بار در سال و با ارائه گواهی نام نویسی در مجمع و نیز اسناد مثبته مالی قابل پرداخت است.
راتبه دانشجویی شامل کمک هزینه معیشتی است که در قبال کار دانشجویی در دانشگاه با تأیید واحد مربوطه
ماهانه 15 ساعت برای دانشجویان مقطع کارشناسی، 8 ساعت برای مقطع کارشناسی ارشد و 5 ساعت برای دانشجویان مقطع دکتری) اعطا میگردد).
هدیه ازدواج: با هدف ترغیب دانشجویان به تشکیل خانواده اعطا می شود و منوط به ازدواج در سال مشمولیت دانشجوست و چنانچه هر دو مشمول جایزه تحصیلی باشند، به هر یک جایزه ازدواج تعلق می یابد.
اعتبار برنامه ها و سفرهای زیارتی و گردشکری: به منظور تشویق دانشجویان به شرکت و همکاری در برنامه ها و سفرهای زیارتی و گردشگری اعلام شده توسط مرکز به صورت سرانه محاسبه شده و شامل حال دانشجویان خواهد شد.

نظرات کاربران:
دانشجو

ثبت نظر
"اگر پیشنهاد یا ملاحظه خاصی برای بهبود یا اصلاح این ماده یا تبصره در ویرایشهای بعدی دارید در این بخش ذکر فرمایید."