تبصره 1 :

ارسال تاییدیه تحصیلی برای این افراد در صورتی که در دوره نوبت دوم، شهریه پرداز، غیرانتفاعی–غیردولتی، دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه پیام نور پذیرفته شده باشند، با قید " مدت بهره مندی تحصیل از مزایای آموزش رایگان" انجام گردد و موسسه جدید ملزم به درج میزان تعهد آموزش رایگان مقطع قبلی در گواهی فراغت از تحصیل دانشجو بوده و صدور دانشنامه مقطع جدید منوط به ارائه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان مقطع قبلی می باشد.

نظرات کاربران:
دانشجو

کارشناس دانشگاه
عدم صدور دانشنامه مقطع بالاتر تا زمان اتمام و یا لغو تعهد مقطع پایین تر کفایت میکند.بنظر می‌رسد با قید تعهد در مدرک بالاتر که شهریه پرداز هم هست مبحث آموزش رایگان را زیر سوال برده این.
ثبت نظر
"اگر پیشنهاد یا ملاحظه خاصی برای بهبود یا اصلاح این ماده یا تبصره در ویرایشهای بعدی دارید در این بخش ذکر فرمایید."